Opdrachten tijdens schorsing van de lessen

22/03/2020

Dag vriendjes uit de Julesklas.
Vandaag is Liam jarig! Hij wordt vandaag 3 jaar!
Normaal zouden wij in de klas liedjes zingen voor Liam en een vuurwerkje maken, kaarsjes uitblazen en koekjes eten.
Maar dat lukt nu even niet : (

We kunnen er voor Liam wel een speciale dag van maken als we een liedje zingen, een tekening maken, een vuurwerkje maken ( jullie weten wel nog hoe dat gaat he, 1,2,3 psssj) en dat allemaal doorsturen op de vriendschapsmuur
Doen jullie mee, dan wordt het voor Liam wel een heel SPECIALE dag!

Zingen jullie alvast even mee met mij?  Wie is jarig, wie o wie?
Klik hier om mee te zingen.
GELUKKIGE VERJAARDAG Liam!

P.S Liam, we vieren je verjaardag van zodra ons klasje weer open is!

22/03/2020

Klik en print!  Handige structuurkaarten voor thuis.
In de kleuterklas werken we dagelijks met een daglijn om structuur te bieden aan de kinderen.  Een gestructureerd dagverloop zorgt voor veiligheid, duidelijkheid en is ook een houvast voor hen.  Via deze link kan je meer lezen hierover en kan je de kaarten ook downloaden.
Jouw kind kan zelf met een wasknijper of magneet het verloop van de dag volgen.

structuurkaarten

20/03/2020

We leven momenteel in uitzonderlijke tijden.  We willen graag contact houden met elkaar via de vriendschapsmuur.
Plaats gerust foto's, filmpjes of een kort tekstje.

De vriendschapsmuur

17/03/2020

Beste ouders

Via onderstaande link vindt u heel wat suggesties om samen te spelen, werken, experimenteren met je kindje. Niets hoeft maar alles mag. Je kan een sticker kleven op het vakje dat je gedaan hebt.

Veel plezier!

Opdrachten peuter en 1e kleuter

Thema schoenen - K1B

Voorbije twee weken werkten we rond schoenen. We luisterden naar het verhaaltje van heksje mimi en haar nieuwe laarzen en schaap zoekt schoen. De kleuters mochten in het schoenenwinkeltje spelen met de schoenen van mama en papa. We schilderden ook met veters en mochten onze schoenen schilderen en daarna versieren. We speelden memory met echte schoenen en schoendozen.
Samen zongen we ook het liedje van voetje.

Naar het bos - K1B

Donderdag 17/10 gingen we met alle kleuters naar het bos. Wat keken we daar naar uit!
Eerst op de bus, spannend! En dan wandelen en spelletjes spelen in het bos.
Moe maar voldaan terug naar de klas.

Jarige bijtjes september en oktober - K1B

Hieperdepiep hoera! 3 jaar!

Mevrouw bij is jarig - K1B

Het is feest voor mevroutwtje Bij en Jules. 3 jaar hiep hiep hoera !