Ghandi - L6A

In de lessen godsdienst maakten we kennis met Mahatma Ghandi.
Elk groepje belichtte een bijzondere gebeurtenis uit zijn leven.

Grafische partituur - L6A

Even muzikaal brainstormen om een grafische partituur te maken...
Nadien werd deze ook uitgevoerd!

Appeltaart maken

We hielpen het eerste leerjaar met het bakken van appeltaart. De appeltjes hadden ze zelf geplukt!

Kubbtornooi teambuilding

De teambuilding in het 6de leerjaar was fantastisch.
Het kubbtoernooi was enorm spannend. Elke ploeg streed voor de beste plaats in het toernooi.

Enkele leerlingen getuigen:

“Op een leuke manier leerden we onze medeleerlingen beter kennen. We moesten samenwerken om zoveel mogelijk kubbs omver te gooien. Niet zo simpel, hoor.”
“Ik kende dit spel niet, maar vind het wel spannend en leuk. Ook al wonnen we niet altijd.”
“Winnen was niet belangrijk. We vonden het leuk en we moesten goed afspreken. Dat was wel belangrijk!”

Deze bovenstaande getuigenissen bevestigen alles. We mogen spreken van een geslaagde editie!
Bravo aan alle teams van het 6de leerjaar die deze namiddag supertof maakten!

Muzische opvoeding - L6A

We maakten een grafische weergave van 'In de hallen van de bergkoning' Peer Gynt.