L5B - Secret handshakes

Aanschouw onze secret handshakes die we maakten in de klas! ūüėé

L5B - Sint op school

Donderdag 2 december werd een heuse verwendag. Eerst kregen we de première van Sing2. Gevolgd met een verrassing bij aankomst in klas. We kregen elk een chocoladefiguur en picknicken. Vooraan in klas stonden er uitbreidingen voor Gravitrax en een mindgame. We gingen meteen aan de slag. Het werd een leuke spelnamiddag die we afsloten met warme chocolademelk met een klaaskoek. Blij en voldaan.

L5B - Expeditie geluk

We gingen met de klas op zoek naar geluk. Vliegtuigjes gooien met daarop aanmoedigingen, een klasdans, een heldencirkel,‚Ķ We sloten de dag af met een feestje. De perfecte manier om verbondenheid te voelen.

L5A - Expeditie Geluk

Expeditie Geluk is een online event waarbij leerlingen opdrachten uitvoeren rond het mentaal welbevinden. We hebben onder andere vliegtuigjes gemaakt met persoonlijke doelen, lachyoga, meditatie, tiktokdansje… We behaalden alle munten om naar het schateiland te gaan en konden geniet van een mini-party met bekende Ketnet Wrappers! Ondertussen aten we van onze lekkere vers gemaakte fruitsalade.

L5 - WO I (deel 1)

We zijn ons al enkele weken aan het verdiepen in de gebeurtenissen van de Eerste Wereldoorlog. Vandaag bezochten we Tynecot en het Passchendaele Museum met een gids. Daarna bezochten we de BLUFF.
Het was een rijke ervaring!

foto's