Aan het werk ... het kunstproject - 5A

De leerlingen leerden kennismaken met verschillende kunstenaars. Ze lieten zich inspireren om zelf aan de slag te gaan en hun eigen kunstwerk te maken.

Pi-dag - 5A

Ter ere van de pi-dag hebben we verschillende activiteiten gedaan. Hieronder een sneakpeek!

Pyjamadag - 5A

Pyjamadag in onze klas.

Pinata en winnaar kuikentjesspel - 5B

Op Pi-dag maakten twee groepjes een Pinata. Eentje was een eenhoorn, de andere een corona beest.
Vandaag was het eindelijk zo ver. We mochten de pinata kapotslaan. Vooral het corona beest werd hard aangepakt.
De eenhoorn werd door sommigen met liefde aangepakt.

Deze week eindigde ook het kuikentjesspel. Thibault slaagde erin om de hele tijd ontzettend goed voor Kevin (het kuiken) te zorgen.
Thibault mocht als eerst op de pinata slaan en hij kreeg ook de inhoud (snoepjes!) Hij toonde nog eens zijn goed hart en deelde een groot deel van de snoepjes uit. Ze werden goed gesmaakt.

Pi-dag - 5B

De hele dag stond in het teken van Pi. Onze tie dye T-shirt hebben we versierd met Pi-gerelateerde zaken Doorheen de dag moesten we enkele uitdagingen tot een goed eind brengen: een Piramide bouwen, een groepsfoto maken met ons Pi-shirt aan, zoveel mogelijk decimalen uit ons hoofd leren (Owen kende er 90!) Hij was de kampioen. Overdag bakten we ook nog een apple pie, deden we aan pi-art, zochten we zaken op op Wikipidea. Geniet mee van onze foto’s. Het was een toppie dag!