L5B - Pi dag

Op 14/3 vieren we Pi-dag. Wat wisten ze al over Pi? Wist je dat Einstein geboren werd op 14/3? Ze kregen doorheen de dag enkele challenges. Apple pie maken, woorden met Pi verzinnen, Tim is up met Pi-woorden, een Pi T-shirt ontwerpen, zoveel mogelijk cijfers na de komma memoriseren,… Het was een leerrijke dag!

Project met het 4de middelbaar STEM

De leerlingen van het 4de jaar STEM hebben de leerlingen van het 5de mee op sleeptouw genomen. Samen bouwden ze een waterraket en keken ze naar de samenstelling van slijm. Kijk je even mee?

L5B: Fietsvaardigheidparcours

De leerlingen oefenden hun fietsvaardigheid tijdens het fietsparcours in de verkeersweek.

L5B sociaal project

Antoine en Maxime, leerlingen uit het 3de middelbaar, kwamen een namiddag in onze klas.

Ze gaven een instructie over schaken en sloten de dag af met een proefje.

L5B met de klas de boer op

We bezochten twee boerderijen en leerden heel wat bij over het leven op de boerderij. Kijk je even mee?