Opdrachten tijdens de schorsing van de lessen

02/04/2020

Wij kregen van heel wat leerlingen opgeloste woordzoekers terug. Toppie!
Voor wie bleef staren en geen woorden vond: zie hier, de correctiesleutel 😊

Veel groetjes van juf Ann, juf Elien en juf Sofie

01/04/2020

Lieve leerlingen van het vierde leerjaar!

Deze week geen week-challenges, maar enkel een woensdag-challenge. Wij maakten voor jullie een uitdagende woordzoeker.
Deze taak is niet verplicht. Maar wie ons een foto kan sturen van een volledig opgeloste woordzoeker, krijgt deze week nog iets leuks in zijn brievenbus! 😊  Het is geen simpele opdracht, maar jullie kunnen het wel!!

Je hoeft het blaadje niet per se af te drukken. In een pdf-bestand kan je ook fluorisceren:

woordzoeker uitleg

Klik hier voor de woordzoeker.

31/03/2020

Thuis door Corona - week 2 (L4B)

Ook tijdens een tweede weekje verplicht thuisblijven door Corona kreeg ik weer heel wat leuke foto’s doorgestuurd. Jullie zijn ijverig en creatief, super om te zien!

Het mooie weer blijft aanhouden, ga dus (net zoals (quaran)tiny 😉) ook maar vaak naar buiten!

tiny

Thuiswerk door de leerlingen van 4A

29/03/2020

De opdrachten voor week 3 staan klaar.

Week 3

23/03/2020

De 2e week van het verplichte thuisblijven door het Coronavirus is zopas ingegaan. Hopelijk lukt het jullie om de taakjes die we doorsturen tot een goed einde te brengen? Alvast veel succes!

Naast de taakjes, willen we natuurlijk ook dat jullie zich goed amuseren. Om jullie daar een handje bij te helpen, bedachten wij enkele ‘Coole Ongelofelijke Reuzeleuke Onwaarschijnlijke Niet-te-missen Adembenemende’ challenges.

Deze 6 uitdagingen zijn ter inspiratie en zijn dus NIET VERPLICHT! Wie er wel mee aan de slag wil, wensen we alvast heel veel plezier toe 😊!

Groetjes
Juf Ann, juf Elien en juf Sofie

Challenges

Stappenplan digitaal prentenboek

Handleiding digitaliseren prentenboek

23/03/2020

Thuis door Corona - week1 (L4B)

Sommige leerlingen van 4B stuurden me een filmpje of wat foto’s op van wat ze thuis allemaal aan het beleven zijn. Superleuk! Geniet hier even mee van de filmpjes en foto’s!

virtual hug 2

Filmpjes en foto's

22/03/2020

De opdrachten voor week 2 staan klaar.

Week 2

17/03/2020

Hieronder vind je de link naar de opdrachten voor week 1.

Week 1

Hierbij vinden jullie de verbetersleutel voor de taakjes van de komende drie weken. De verbetersleutel bevat zowel correcties van de moet- als magtaakjes.

Je vindt de correcties per vak. Gebruik ze liefst op een correctie manier zoals in de klas 😉.

Correctiesleutel