Een dagje in de klas - L4B

Naar de klas komen is soms lastig, maar meestal fijn. Hieronder enkele sfeerbeelden.

Kerst in de klas - L4B

Bij kerst hoort een mooie kerstfoto!

Kerstwandeling

De kerstviering voorbereiden pakten we dit jaar iets anders aan. We deelden het kerstverhaal op in verschillende tafereeltjes. Iedere klas volgde een parcours doorheen de school om naar ons kerstspel te komen kijken. Het was een hele leuke voormiddag!

Muzikaal talent - L4B

Alle leerlingen van de klas bezitten unieke talenten. Sommigen bespelen een instrument. Ze brachten het eens mee naar de klas en speelden ook het liedje ‘broeder Jakob’ dat we in de klas in verschillende talen leerden zingen.

Machtig krachtig - L4B

In het thema ‘machtig krachtig’ leerden we dat speelgoed kan werken op netstroom, batterijen of het gewoon via spierkracht in werking wordt gesteld. Sommige leerlingen brachten een stuk speelgoed mee en legden de werking uit aan de rest van de klas. Supertof!