L4B - Hit the road Jack

We gingen in de klas aan de slag met een klassieker (hit the road Jack) en gaven er onze eigen muzikale en dansbare twist aan! Hoepel op Jack! 😊

L4B - Expeditie geluk

Op vrijdagnamiddag 19 november gingen we op expeditie ‘GELUK’. We gingen via de Wees Jezelf Woestijn, naar het Goed Gevoel Strand. Daarna was de Samen Sterk Vulkaan aan de beurt om vervolgens Het Oranje Rivierendal te betreden.
Op deze 4 locaties verzamelden we munten door opdrachten tot een goed einde te brengen. We schreven een goede-eigenschappen-lied, dansten onze stress en onzekerheden weg, maakten een geluksweb en konden een beetje positief roddelen.
Het was een hele leuke namiddag. Als beloning kregen we op het Schatteneiland een optreden van de Ketnetband.

L4B - Op verkenning in Kortrijk

In het nieuwe W.O.-thema leren we over onze stad, Kortrijk. Als start van dit thema gingen we op verkenning. We leerden waarom onze stad de Guldensporenstad is, we bezochten enkele bekende monumenten en konden de sfeer die in de stad hangt opsnuiven. In de klas gaan we met onze indrukken aan de slag.

L4B - Mijn sport is top!

Op 29 september was het dag van de sportclub! In de klas mocht iedereen vertellen bij welke club hij/zij is aangesloten. Heel wat kinderen kwamen in hun sportieve kledij naar school.

L4 - bowling

Op donderdag gingen we als verrassing bowlen. We maakten groepjes met kinderen die we misschien nog niet heel goed kennen, zodat we ook met hen konden kennismaken. Het was lekker warm, maar ook heel tof!