Opdrachten na de paasvakantie

Weektaken

Instructiefilmpjes

Bij vragen zijn de juffen bereikbaar via WhatsApp, email of telefonisch.

Ballonrekenen

Wil je graag ballonrekenen zoals in de klas? Klik op onderstaande link en probeer een zo hoog mogelijke score te halen!
Vind je een bepaalde maal- en deeltafel nog moeilijk? Oefen ze dan eerst met jouw tafelkaartjes.
We zijn alvast benieuwd naar jullie score!

Veel plezier!

Ballonrekenen

Opdrachten tijdens de schorsing van de lessen

03/04/2020

Lieve kinderen,

Tijdens de Paasvakantie zetten we geen nieuwe opdrachten op de website. Speel en geniet van de tijd met elkaar.
Toch is het wel goed om de tafels te blijven oefenen. Dit een 10 minuutjes per dag.
Eens de school terug start, kunnen jullie dan tonen dat jullie alle tafels al helemaal uit het hoofd kennen.
Ook is het goed om elke dag 10 minuutjes te lezen zodat je jouw niveau blijft behouden.

Een fijne vakantie en hopelijk tot snel!

Lieve groetjes

Juf Emily en juf Hanne

Lees meer...

Carnaval - 2B

Een klas vol prinsesjes, superhelden, piraten, … !

Hoekenwerk januari - 2B

In het hoekenwerk van januari maakte we kennis met de STEM-hoek! Wie kon een zo hoog mogelijke toren bouwen met 1 rekenblokje als basis? Dit was een van de verschillende uitdagingen die we moesten aangaan! Geniet van onze coole resultaten!

Schaatsen met L5

Het tandemlezen is afgelopen! Tijd om een ontspannende activiteit te organiseren met onze buddy’s! We gingen gaan schaatsen op de Grote Markt. Na enkele pogingen, lukte het ons om netjes recht te blijven staan op onze schaatsen.