September - L1B

Welkom bij de foto’s van klas L1B! Hier kan je per maand foto’s terugvinden van wat wij allemaal doen in de klas. Veel kijkplezier! Groetjes, Juf Hannelore.

• We hebben de eerste week al veel gewerkt. We leerden de letter ‘i’ al schrijven en we kunnen het woordje ‘ik’ al lezen. (04/09/2020)
  • De letter ‘k’ is één van de moeilijkste letters om te leren schrijven. Maar dat is geen enkel probleem voor de kinderen van L1B. Ze hebben al keihard gewerkt en wat kunnen ze die letter al goed schrijven! Super trotse juf hier. 😊 (09/09/2020)
  • Belle is vandaag jarig! Proficiat. 😊 Ze mocht als eerste de verjaardagstaart versieren. (14/09/2020)
  • We leerden de ‘a’ van ‘an’ schrijven. Omdat het zo’n mooi weer is oefenden we nog eens alle letters op de speelplaats met krijt. (15/09/2020)