Voorlezen - L1A

We hadden deze week geluk. Eén van de bib oma’s kwam bij op bezoek in onze klas. Ze vertelde heel speciaal voor ons twee verhaaltjes. We genoten ervan!

Bewegingstussendoortje - L1A

In het eerste leerjaar zitten we vaak op onze stoel….. maar af en toe doen we eens een bewegingstussendoortje. Dit keer was het een thema over indianen.

Filmpje

Voorleesmoment tijdens boekenbeurs

We hadden geluk!!! De bib ouders namen de tijd om tijdens de boekenbeurs even tijd te maken voor ons. Ze lazen heel speciaal voor uit een boek dat de avonturen van een lammetje vertelde. Het was leuk en tegelijk ook heel spannend….

Hoekenwerk

Op donderdag namiddag hebben we in het eerste leerjaar hoekenwerk. We zijn allemaal verdeeld in kleine groepjes en schuiven door om zo in één namiddag drie activiteiten te doen. De week erna doen we de volgende drie activiteiten… Zo heeft iedereen de kans om alle activiteiten te doen. Tijdens het hoekenwerk krijgt iedereen ook nog een verantwoordelijke taak op zich: materiaalmeester, kapitein en stilte meter…. Op die manier verloopt alles vlot.

De Gavers

In september trokken we er met het eerste leerjaar met z’n allen op uit…. De bedoeling was om elkaar beter te leren kennen. In de voormiddag speelden we een spannend bosspel. De groep die het snelste de indiaan in mooie kleuren zette won de wedstrijd. Het was heel spannend.

Na de middag mochten we nog even genieten van de grote speeltuin. Heel moe konden we terugkeren naar school….. Het was een leuke dag.