Basisschool O.L.V. van Vlaanderen

Samen Leren Groeien

Integratie 3e kleuter - eerste leerjaar

Af en toe komt het 3de kleuter eens bij ons op bezoek of gaan wij eens naar hen. Ben je benieuwd wat wij dan allemaal doen? Neem hier dan zeker eens een kijkje!

Foto's

Naar de appelboer

Donderdag 08/10 gingen we met z’n allen naar de appelboer. We plukten er appels en maakten het lekkerste appelsap. Na het vele werken gingen we ook nog wat spelen in het bos. Het was een leuke dag!

Foto's

Oktober - L1B

  • We gingen naar de appelboer. We leerden op een juiste manier appels plukken en maakten onze eigen appelsap, mmmm! Het was een hele fijn dag. (08/10/2020)
  • Het derde kleuter kwam ons vandaag verrassen met een zelfgemaakt filmpje over kikker! Ze maakten dit helemaal zelf. We zijn erg trots op hen! (09/10/2020)
  • In de klas oefenen we vaak op lezen. Nu leren we ook in duo’s lezen. Zo helpen we elkaar om juist te lezen. (09/10/2020)
  • We verdienden onze eerste beloning! Joepie 😃 Samen werken wij aan een leuke klassfeer! (12/10/2020)
  • Omdat het herfst is maken we een herfstblaadje uit klei. Zo versieren we de klas en is het extra gezellig in L1B! (12/10/2020)
  • Op 29 september werd Caspar grote broer van Alphonse. We maakten een geschenkje. (13/10/2020)
  • Vandaag ging een nieuw hoekenwerk van start. We oefenen op allerlei manieren de letters en cijfers in. Bij meester Piet mogen we oefenen op schrijven. (13/10/2020)

Foto's

Hiep hiep hoera - L1A

Er was een vriendje van de klas jarig. We vierden een groot feest!

Foto's

Muzische carrousel

Muzische carrousel: Met het tweede leerjaar doen wij op vrijdag een muzische carrousel. We werken dan eens samen met andere vriendjes en dat is heel plezant!
We krijgen dan ook eens les van een andere juf. We kijken er altijd naar uit!

Foto's