Basisschool O.L.V. van Vlaanderen

Samen Leren Groeien

Ridders en prinsessen - Mickeyklas

Twee weken lang liepen er heel veel ridders en prinsessen rond in onze klas. Op het einde van ons thema deden we een groot ridderfeest. Er was een ridderbuffet, een riddertornooi, een springkasteel, we maakten een schild,... en uiteindelijke werden we een echte ridder. Het was een super thema! 

Foto's

Buitenspeeldag

Het schooljaar is bijna gedaan, tijd voor onze buitenspeeldag. De speelplaats werd omgetoverd tot een groot speelparadijs waar van alles te beleven viel. klimmen, hangen, springen, kleuren, bouwen, parcours afleggen, fietsen,... Wat had iedereen veel plezier.

En als kers op de taart kregen we om 15u een ijsje. Het was een top dag! 

Foto's

Diplomafeest

Vorige week was het diplomafeest voor onze derde kleuters. Wat worden ze toch groot. Iedereen nam met veel trots zijn diploma in ontvangst. Na de diploma-uitreiking zongen de kleuters nog samen een liedje. Als het liedje gedaan was, was het tijd voor aperitief. Per twee trakteerden ze de andere kleuters op chips, dat viel in de smaak. Op het einde was er nog een dansfeest waarbij iedereen uit de bol ging. We zullen ze missen volgend schooljaar. Veel succes allemaal.

Foto's

Zwemmen

De laatste vijf donderdagen van het schooljaar gingen we met het derde kleuter zwemmen. Iedereen keek er elke week opnieuw naar uit. De laatste keer was het vrij zwemmen, benieuwd hoe dat eraan toe ging? Kijk dan zeker eens naar de foto's.

Foto's

Jarigen augustus - Mickeyklas

Op het einde van het schooljaar vierden we de verjaardag van Jagoda, Sky en Thibo. Ze zijn alle drie jarig in augustus. Hoera! 

Foto's