Natuurketting

Een middagje stralende zon. Samen met de twee derde kleuterklassen trokken we erop uit. We stapten naar een grasveldje waar we verschillende spelletjes deden. Na de spelletjes mochten de kleuters een natuurketting maken. Gelukkig stonden er heel veel mooie bloemetjes op het veldje. Benieuwd naar de resultaten? Kijk maar mee.

Professor Diebelkous - Mickeyklas

Er was een ontploffing in het laboratorium van professor Diebeldous. Hierdoor was hij bijna alles kwijt. We konden professor Diebeldous helpen door verschillende experimenten te doen en onze bevindingen in een groot experimentenboek te noteren. Het was een spannende week vol met leuke experimenten en ontdekdozen. Op het einde kwam professor Diebeldous zijn boek terug ophalen en kregen we een leuke brief van hem.

Buitenspelen

Eindelijk, na lang wachten was er een middag mooi weer. Met de twee derde kleuterklassen trokken we naar buiten om te spelen. De speelplaats werd ingericht in verschillende hoekjes. De kleuters konden, met de blokken spelen, de banden, de karretjes, de knuffels, stoepkrijt en de make do. Make do is iets nieuws in de klas, hiermee kunnen ze met plastiek zagen, schroevendraaiers en vijzen constructies maken uit karton. Het was superleuk om nog eens samen buiten te kunnen spelen.

Verjaardag Felicia - Mickeyklas

Hiep hiep hoera! Felicia werd op 22 april 6 jaar.
Proficiat Felicia

Dinosaurus - Mickeyklas

We leerden in de klas over dinosaurussen, het was kort maar krachtig. Een thema die bij veel kleuters een grote indruk naliet. Geniet mee van de foto's.