Basisschool O.L.V. van Vlaanderen

Samen Leren Groeien

Thema herfst - berenklas

De voorbije twee weken hebben we veel geleerd over de herfst, over het bos.
Hieronder enkele sfeerbeelden!

Foto's

Thema herfst - uiltjesklas

Een heel leerrijk thema met heel gevarieerd aanbod in activiteiten.
Veel kijkplezier!

Foto's

Naar het bos

Op donderdag 8 oktober trokken naar het bos. In het bos vonden we een boodschap van kabouter David. Die vroeg ons of we hem wilden helpen om het bos mooi te maken. Binnenkort was er een trouwfeest dat doorging in het bos. We gingen op pad en vonden enkele opdrachtkaarten en zo konden we kabouter David helpen. Op het einde van onze wandeling vonden we dan ook nog een schatkist. Amai, wat waren wij blij. Maar, toen we die open deden zaten er allemaal wormen in EIKES! Wil je weten hoe dit verhaal afliep, vraag het dan maar eens aan jullie kapoen. Geniet mee van deze mooie herfstbeelden.

Foto's

Thema groenten en fruit - uiltjesklas

Na al dat feesten en koekjes eten gingen we de gezonde toer op. Na een brainstorm zag ik dat de kleuters al heel wat wisten. Er was natuurlijk wel nog ruimte om dingen bij te leren. Het werd een boeiend thema.

Foto's

Thema jarig zijn - uiltjesklas

September was een heuse feestmaand in de klas. Naast 3 vriendjes in de klas werd Olli ook jarig. In de berenklas was Max dan jarig. Samen hebben we feest gevierd! Ook juf was jarig in de maand september. Ideaal moment om over jarig zjin te leren. Het werd echt een fijne week!

Foto's