Basisschool O.L.V. van Vlaanderen

Samen Leren Groeien

De vijver - Berenklas

Tijdens het thema ‘De vijver’ ontdekten we heel veel nieuwe dingen.

We leerden over kikkers, schilpadden, salamanders en nog veel andere dieren.

In de klas konden we veel leuke spelletjes spelen.

Zo konden we kikkers versieren op de lichtbak, spelen in de waterbak, dieren zoeken uit de rijstbak en een evenwichtsspel van de kikker.

Ook schilderden we een kikker en maakten we ons werkje voor Vaderdag en gingen we op uitstap naar de vijver.

Foto's

Uitstap Bergelen

Gisteren trokken binnen het thema ‘de vijver’ voor een dagje naar het provinciedomein Bergelen te Gullegem. We bezochten de vijver. Jammer genoeg hebben we maar 1 kikker gezien, maar we hebben er wel veel gehoord. Ze gaven een prachtig kwaak concert voor ons 😊. In de namiddag genoten we van het speelplein en kregen we een ijsje als verrassing. De zon was ook van de partij dus onze dag kon niet meer stuk. Geniet van de sfeerbeelden.

Foto's

Dieren op bezoek

Tijdens het thema ‘de vijver’ kregen we telkens op woensdag bezoek van dieren. Vorige week hadden we een schildpad op bezoek van juf Angelique. Deze week bracht Gaston zijn salamander mee. De kleuters genoten van het extra bezoek in de klas.

Foto's

Schoolreis

Een paar weken geleden gingen we op schoolreis. Ondanks het slechte weer hebben we er toch het beste van gemaakt. We trokken naar de Warande te Heule waar we konden genieten van verschillende speelpleinen en leuke fietsen.

Foto's

Verjaardag Gaston - Uiltjesklas

Feest in de uiltjesklas. Gaston werd 5 jaar! GELUKKIGE VERJAARDAG!!!!!

Foto's