Susanne werd 5 jaar !!!! GELUKKIGE VERJAARDAG !!!!

Ons eerste thema na de krokusvakantie zit er alweer op!
Dit was ons thema kleuren en vormen!

Als afsluit van het thema 'Op de foto' hielden we een modeshow in het thema 'glitter en shine'. Donderdagnamiddag hielden we een repetitie.

We maakten koppeltjes: meisje-meisje + jongen-jongen + jongen-meisje.

Op het einde maakten we natuurlijk een lange rij en gingen we nog eens met zijn allen stralen op de roze lopen.

Je zag de kleuters echt stralen. Sommige echt zienbaar genieten anderen wat stil genieten.

De peuters en de kleuters van K1 en K3 waren ons publiek. Ook zij mochten eens stralen over de roze lopen.

Dit was echt een ZALIG moment en zeker ook voor herhaling vatbaar.

Geniet ervan om op de beelden jullie kleuter te zien stralen :) .

{youtube}cXbS4Yrpa3M{/youtube}

{youtube}kAeTi5SLVcg{/youtube}

{youtube}64doM8s53KM{/youtube}

{youtube}MRSC6T6FDVg{/youtube}

Maandag 26 februari: De dag dat we met het tweede kleuter naar Rollebolle gaan!

We werden in 3 groepen verdeeld, de klassen door elkaar. Met z'n allen naar de grote sporthal en daar begonnen we samen met het rollebollelied.

Daarna konden we in onze groepen meer dan een uur rollebollen. Er waren verschillende hoekjes waar materiaal was om mee te experimenteren of gericht 'oefeningen' mee te doen.

Het was een hele leuke voormiddag met als afsluiter gezamenlijk boterhammen eten in de klas.

Nog eens bedankt aan alle mensen die gevoerd hebben!

Op maandag 19 februari was Tasnim jarig! Deze dag lieten we ook voor haar natuurlijk niet zomaar voorbij gaan!

Hieperdepiep hoera!!!

Gelukkige verjaardag Tasnim!