Gisteren en vandaag hadden we een jarige in de klas.

Leopold en Hawa werden 5 jaar!

GELUKKIGE VERJAARDAG!!!!!

Ook de vriendjes van de Uiltjesklas denken aan de zieke kindjes :)

#BEDNET

Hiep hiep hoera! De eerste dag na de vakantie en al onmiddellijk feest!! Jippieeee!
Gelukkige verjaardag Seva!!

JOEPIE!!!! Het is vrijdag 1 maart: eindelijk is het ons verkleedfeestje.

In de klas hielden we een modeshow en mochten we op de catwalk lopen. Daarna vierden we feest in de klas. Iedereen was in zijn nopjes :)

In de namiddag was er een toonmomenten en mocht iedereen van de school zich aan elkaar tonen. Daarna gingen we met de peuters en het 1ste kleuter gaan dansen. SUPERTOF :)

Joepie!!! Het is weer carnaval! De dag dat we met z'n allen eens gek mogen doen (of toch gekker dan anders wink)!
Iedereen deed zijn of haar beste verkleedkledij en in de klas hadden we plots superhelden, prinsessen, piraten, een power ranger, een astronaut en een soldaat.

We toonden onszelf aan elkaar op de catwalk en in de namiddag aan de hele school. Iedereen had echt een straalmoment.

Zo een dag moet natuurlijk worden afgesloten met een feestje!