Kalender

Toen wij op maandagochtend 20/11 de klas binnen gingen, hadden wij bezoek van iemand... Het was iemand die zich goed kon verstoppen, heel klein is, graag luistert naar muziek en veel werkt tijdens de nacht... jaja, er zat een SPIEKPIETJE bij ons in de klas. Elke nacht verkroop hij van plaats, soms eens in de uiltjesklas, soms eens in de berenklas. Hij verstopte zich op de gekste plaatsen. Hij had ook een telefoon in zijn handen, daarmee belde hij naar sinterklaas om te vertellen wat hij die dag allemaal gezien had.

Op 30/11 zijn de sint met zijn 2 gekke zwarte pieten naar onze school gekomen. Wij hebben samen met de pieten gedanst en gezongen. Na de speeltijd stond er een verrassing op ons te wachten.. de sint was die nacht bij ons in de klas op bezoek gekomen. Ons schoentje was gevuld met heel wat lekkers en op de tafels stonden spelletjes en speelgoed. Ja, we zijn allemaal heel braaf geweest dit jaar! :)

Bedankt lieve sinterklaas en zwarte pieten, tot volgend jaar!!!

Na de drukte voor de vakantie hebben we ervoor gekozen om het na de vakantie wat rustiger aan te doen. We speelden gezelschapsspelletjes en hebben ook veel gepuzzeld. Als juf nam ik ook eens de tijd om te observeren en samen te spelen met kleuters. Ik heb alvast genoten van deze 2 weken.

In de maand november hadden we 2 jarigen. Alexia en Mary-Katherine werden 4 jaar.

GELUKKIGE VERJAARDAG!!!!

Hiep Hiep Hoeraaa voor Alice!!!

Zoals ieder jaar zijn we de 'herfstsfeer' gaan opzoeken in de gavers.

Het zonnetje was van de partij en we hebben er echt van genoten.

Kijk alvast naar onze mooie sfeerbeelden!