Dit jaar plant het 2de leerjaar voor de tweede keer een driedaagse boerderijklas in de Spermaliehoeve te Middelkerke.
Een meerdaagse uitstap is niet goedkoop. Om de kostprijs haalbaar te houden voor alle kinderen van het 2de leerjaar, nodigen we u graag uit voor een gezellige spaghetti-avond ten voordele van hen!
Dit gaat door in de sporthal van de middelbare school , te bereiken via de Burg. Pyckestraat (achterkant van de school).

menuVanaf 18u : aperitief
Vanaf 19u : spaghetti

Volwassenen
 spaghetti bolognese  of vegetarische spaghetti   € 12
Kinderen tot 12 jaar
spaghetti bolognese  of vegetarische spaghetti  € 8

button inschrijven spaghetti avond

Uw inschrijving is pas definitief na betaling op rekeningnummer van de school: BE 69 4665 5612 7178.
We vragen dat de online inschrijving en betaling gebeurt vóór 21 september 2018.
Betalingen die niet ontvangen zijn tegen 21 september gelden als niet betaald.
Vermeld bij de betaling de familienaam en de klas van het oudste kind waarmee u wenst in te schrijven.