Toen de oudste kleuters op schoolreis vertrokken hadden we 2 keer geluk! We hadden de speelplaats voor ons alleen én het was mooi weer die dag. Dus hielden we ons klasje buiten. We konden buiten spelen met de popjes, de blokken en de auto's ... Het werd een superleuke dag!

Samen de kerstboom versieren met kerstballen, lichtjes en slingers vonden we superfijn. Ook onze nieuwjaarsbrief mocht er zijn.

En spelen in de sneeuw kwam er dit jaar ook bij, maar dit maakte sommige kinderen niet altijd even blij.

Clowntje kun je horen, clowntje kun je zien

Clowntje kun je lopen tel dan maar tot 10.

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 ik heb een clowntje gezien!

Maar er waren deze week niet alleen gekke clowntjes te zien. Ook peuters helemaal in fluo of met een heel gek kapsel. Maar op vrijdag waren we het gekst van allemaal.  Een omaatje,heel veel stoere piraten en lieve prinsesjes kwamen de klas binnen!

Op de voeltegels konden we op onze blote voetjes gaan stappen op de tegels. Stenen, au dat doet pijn juf! Gelukkig kwam daarna iets heel zacht.

De schudflesjes waren dan weer leuk speelgoed voor onze oortjes. Soms was het wel heel moeilijk raden wat er in die flesjes verstopt zat;knikkers of rijst soms heel hard en soms heel zacht.

Kijken met onze ogen konden we naar de ontdekflesjes. Glitters, figuurtjes in water, in elk flesje zat wel iets leuks verstopt.

Ook mochten we gaan proeven. De ene peuter proefde de citroen al met meer citroen dan de andere.

Het leukste van alles was de snoezelkermis samen met K1. We konden in de beide klassen en gang gaan snoezelen. Het werd een topnamiddag.

Met de jongste kleuters vertrokken we met de bus naar Oostnieuwkerke. De busreis is al een feest op zich! Maar dan ook nog eens een hele dag fijn kunnen ravotten én frietjes eten, wauw meer moet dat niet zijn!