inschrijven

button inschrijven muziekinitiatie reeks of

button inschrijven yoga

Aanbod muziekinitiatie

Op maandag werken we samen met Respiro dell’Arte. Deze organisatie komt muziekinitiatie geven. De sessies gaan door in de Nijntjesklas van 16.15 tot 17.15 uur.

Respiro del’Arte laat de jongsten op een speelse manier kennis maken met verschillende aspecten van muziek. Tijdens de lessen muziekinitiatie zetten de kinderen zingend en musicerend hun eerste muzikale stapjes. Aan de hand van kleurenpartituren wordt er op allerhande percussie instrumenten, boomwhackers, belletjes, xylofoontjes of zelfgemaakte instrumentjes muziek gemaakt. Een ware ontdekkingstocht in de fantastische wereld van ritmiek, melodie en expressie. Een nieuwe wereld gaat open!"

Er worden twee reeksen van 10 sessies georganiseerd.

• De eerste reeks is voor de kinderen van K2 en K3 en gaat door op volgende data: 17 september, 24 september, 8 oktober, 15 oktober, 22 oktober, 5 november, 12 november, 19 november, 26 november en 3 december 2018.
  • De tweede reeks is voor kinderen van L1, L2 en L3 en gaat door op volgende data: 14 januari, 21 januari, 28 januari, 4 februari, 18 februari, 25 februari, 11 maart, 18 maart, 25 maart en 1 april 2019.

Kostprijs voor de activiteit: 50,00 euro
Inschrijven kan via onze website www.basisschoolvlaanderen.be, tabblad naschools.
Minimum 10 deelnemers en maximum 15 deelnemers per groep.
Bij te weinig inschrijvingen kan de activiteit geannuleerd worden.

Aanbod in samenwerking met Sportplus

Rollebolle voor kleuters: volzet

• 2de en 3de kleuter
  • Jaaractiviteit van dinsdag 18 september 2018 tot dinsdag 11 juni 2019
  • Gaat door op dinsdag op school in de gymzaal.

Sportmix:

• 3de en 4de leerjaar
  • Korte cursus van donderdag 20 september tot donderdag 20 december 2018
  • Gaat door op donderdag op school in de gymzaal.

Turnen en omnisport:

• 1ste, 2de en 3de leerjaar
  • Halfjaaractiviteit van donderdag 17 januari tot donderdag 13 juni 2019
  • Gaat door op donderdag op school in de gymzaal.

De activiteiten starten om 16.15 uur en eindigen om 17.15 uur.

• Meer info? Zie brochure Sportplus Kortrijk of www.kortrijk.be/sport .
  • Inschrijven kan nog via Stad Kortrijk:

Online op www.kortrijk.be/sport
Ter plaatse bij de Sportdienst; Bad Godesberglaan 22, Kortrijk
Telefonisch op het nummer 056 27 80 00

Aanbod in samenwerking met Little Ball Village

Deze organisatie biedt kleutersport aan.

De kleuters worden begeleid door twee opgeleide kleuterjuffen en sporten in een groepje van maximum 15 kleuters. Plezier staat centraal en men werkt altijd rond een thema (superhelden, knuffels, ridders, …).

Deze activiteit gaat door op zaterdagvoormiddag.

Aanbod typlessen

De school biedt typlessen aan in samenwerking met HANVER SEVICES.

De cursus is voor kinderen van het 4de, 5de en 6de leerjaar en gaat door op donderdag 14 maart,

21 maart, 28 maart en 4 april 2019.

• Inschrijven kan na de kerstvakantie.

Aanbod yoga voor kinderen

Juf Ine start dit schooljaar met 6 sessies yoga voor K2, K3, L1 en L2 op vrijdag van 15.30 tot 16.30 uur. De sessies gaan door in de gymzaal.

Data: 28 september, 5 oktober, 12 oktober, 19 oktober, 9 november en 16 november.

Kostprijs voor de activiteit: 55,00 euro

Inschrijven kan via onze website www.basisschoolvlaanderen.be , tabblad naschools.
Maximum 14 deelnemers per groep.
Bij te weinig inschrijvingen kan de activiteit geannuleerd worden.

Indien u hulp wenst bij het online inschrijven, kunt u terecht bij de klasleerkracht of het secretariaat.