Sportdag

Na geslaagde zeeklassen werkte ook nu het weer terug goed mee met onze enthousiaste leerlingen om er een zalige, geslaagde sportdag van te maken.

Muzische met de iPad

Tijdens de les muzische gingen wij binnen het domein 'media' aan de slag met de app Toontastic (een app die trouwens gratis te verkrijgen is via de app-store).

Deze app draait rond storytelling. De leerlingen kozen een achtergrond of decor voor hun verhaal, creëerden een personage die ze zelf naar smaak konden pimpen en bedachten een eenvoudig verhaal. Ook muziekjes, geluiden of animatie konden aan het verhaal toegevoegd worden.

De les draaide vooral rond het experimenteren met deze nieuwe app. De resultaten kan u hieronder bewonderen. Veel kijkplezier!

Filmpjes