Ouderavond eerste leerjaar

kikkerVol enthousiasme zullen wij het komende schooljaar uw kind begeleiden bij het aanvankelijk lezen en rekenen.  Wij geven u hierover graag een woordje uitleg op de klassikale ouderavond voor het eerste leerjaar.

Verder zetten we de belangrijkste afspraken voor het schooljaar op een rijtje.  U krijgt ook de gelegenheid om eens een kijkje te nemen in de klas van uw kind.  Als u nog vragen heeft over het reilen en zeilen in het eerste leerjaar, dan krijgt u zeker de kans om die te stellen.

Deze ouderavond zal doorgaan op  woensdag 28 augustus om 19u30 in de computerklas op onze school.  Alle ouders zijn welkom.

button inschrijven ouderavond eerste leerjaar

Tutorlezen

Drie keer per week oefenden de eersteklassers het lezen.  Doordat de zesdeklassers hen hierbij hielpen, was dit oefenen telkens een moment om naar uit te kijken!

Eerste communie

De eerste communie op 12 mei was een mooi feest, waarop alle kinderen schitterden.  Proficiat!