Basisschool O.L.V. van Vlaanderen

Samen Leren Groeien

Dag van de jeugdbeweging

Dag van de jeugdbeweging: Op de dag van de jeugdbeweging kwamen wij in ons uniform naar school! Wij vonden dat alvast eens heel leuk!
Foto's

Bos en hof 't Klokhuis

We bezochten het Mortagnebos voor een herfstige wandeling. We zagen er verschillende soorten paddenstoelen en raapten heel wat nootjes en blaadjes. Daarna waren we welkom bij hof ’t klokhuis. We leerden er over verschillende soorten appels, peren… Daarna mochten we zelf onze appels plukken. Met de appels die we raapten maakten we heeeerlijke appelsap! Het was een topdag!

Foto's

We maken een auto

Met een keukenrol, rietjes, dopjes…. maakten we onze eigen auto! Cool hé? 😉 Je kan deze de hele maand oktober nog bewonderen in de inkomhal van onze school.

Foto's

Wieltjesdag

We mochten allemaal iets meenemen met wieltjes. We leerden in de wero lessen over alles wat rolt. Vrijdagmiddag mochten we ons uitleven op onze eigen wieltjes. Het was fantastisch!

Foto's

K3 op bezoek - L1B

De klas van juf Ellen kwam bij ons op bezoek. Ze hadden een filmpje over kikker gemaakt en dit kwamen ze tonen. Het was super mooi! Dikke proficiat aan de kindjes van het derde kleuter. Tot de volgende keer! 😊

Foto's