Een dagje Harry Malter.  De ideale mix van dierenpark, circusshow en spelen!

Tijdens de laatste schoolweek keken we naar de schoolvoorstelling van Perplx.
De artiesten voerden adembenemende stunts uit.  In de warme circustent, supporterden we luid voor hen.
Na de voorstelling aten we in het frisse park frietjes.  Mmmm, dat smaakte!

Na de estafettenloop in Kinderland, organiseerde juf Hilde ook op onze school een estafettenloop.

We zagen de lopers voorbij flitsen.  Het was een heel fijne namiddag!

73a2c1175e1615a446d8fc5e17de7a11 sweet memories childrens booksVol enthousiasme zullen wij het komende schooljaar uw kind begeleiden bij het aanvankelijk lezen en rekenen.
Wij geven u hierover graag een woordje uitleg op de klassikale ouderavond voor het eerste leerjaar.

Meer info vindt u in deze brief.

Inschrijven voor deze ouderavond?
U kunt uw aan- of afwezigheid bevestigen via deze link.

Het leukste huiswerk van het jaar: knutsel een zeilboot.

Maar de boot moest drijven, sterk zijn, een stevig zeil hebben... toch niet zo eenvoudig!  En wat doen we als er geen wind is?

We hielden een wedstrijd met de zeilboten.  Sommigen gingen traag, anderen snel, enkele zelfs supersnel!  Het was fijn om al die originele boten te bewonderen.