Kalender

Tijdens het W.O.-thema winter bekeken we de winter van twee kanten 'winter binnen' en 'winter buiten'.
We namen het weer een hele week onder de loep.
We ontdekten, ondermeer door proefjes, hoe dieren en mensen zich aanpassen aan de kou in de winter.
Als aflsuiter dronken we warme chocomelk want dat paste prima bij het gure weer.

Op dinsdag en donderdag is de favoriete activiteit in de klas hoekenwerk.
Samen leren, spelend leren, heel veel oefenen en een pak leerplezier staan centraal.

Het kinderkunstenfestival Spinrag kwam ons met een leuk verhaal warm maken voor hun festival.

Facebookbanner SPINRAG18 960 371 s c1
Misschien wel een leuk ideetje voor een uitstap in de krokusvakantie? www.spinrag.be

Net voor de kerstvakantie maakten we het gezellig in de klas.  We maakten 's morgens kerstboompjes en sterren.  Tijdens het kerstfeestjes in de namiddag konden we er van smullen.

Ook de afgelopen weken deden we op dinsdag en donderdag hoekenwerk.
Geniet maar even mee ...